Известие

Collapse
No announcement yet.

не върви

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не върви

здравей те коллеги пиша тук за помощ незнам каде да отида и към кой се обърна ....става дума за 156 2,0 1999 година
    проблема е следния колата няма мощност сених дебитомер, сонда диягностики една камара и небива небива....каде ли не ходих вече нищо забеляза че студена има по голям ряз от колко когато загре с две дъми е много мудна незнам вече .....
    Last edited by icko199; d.m.y г., 23:35.

Търси в общ технически раздел.....и се довери на форумен сервиз......аз съм ги посещавал почти всичките, и проблем не съм имал....
    Тези момчета не поправят от вчера алфи....така, че разчитай на опита...позитиви и негативи има за всеки от тях....Но...хората са различни...та и мненията не са определящи.....ако ме разбираш......
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Намери си някой с читава 156-ца 2.0 и му свали софтуера, който след това ще го качиш на твоята. Колкото и да не ти се вярва това може да помогне. Успех!
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Ще търся благода защото ме обеждават че може да не е зацепена правилно

Comment

Мда, и аз мисля че е зацепването.
          156 2.0TS

Comment

Не е от зацепването, гаранция. На първата от 2-те бивши 2.0ТС-ки и след зацепване нямаше мощност. Едно препрограмиране на ЕКУ-то и Алфата полуде!
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Ами правих го вече 2 пъти проблема е че е сменян от предния собственик а сондата ми дафа замасен + кабел а е нова и мисля че самия ком нещо е пробил

Comment

Working...
              X